29 Aralık 2012 Cumartesi

Bulut - Yağmur Çalışması






Oğlumla bugün önce  bulut ve yağmur çalışması daha sonra önceden de yaptığımız kardan adamdan yaptık iki tane.Kardan adamın yapımını daha önce paylaşmıştım. Bulutlar için birlikte pamuktan toplar hazırladık. Yağmur damlalarını ben kestim yapıştırma işini oğlum yaptı. Pamukları da yağmur damlalarını da yapıştırmaya doyamadı.Çok severek ve her yapıştırmadan sonra kendini alkışlayarak yaptı. Kardan adamı daha önce yaptığımız için kolay geldi ve beni yönlendirdi gözz- sapkaa- dümee diye neyi yapıştırmak istiyorsa onu istedi :) önceki kardan adamı dedesi için yapmıştı şimdide kırmızı şapkalı olanı bana sarı şapkalı olanını da arkadaşı için yaptı :)






6 yorum:

  1. Ygmurlarınız cok guzel olmus. bıze bır turlu pamukla bırseyler yapmak nasıp olmadı. bız yagmuru parmak ızlerımızle yapmıstık. pamugu ortaya bır cıkarsam ılk bu kardan adam kar ve yagmur yagdırmayı yapıcaz. yapacak ne cok sey bırıkmıs.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Parmak boyasını henüz denemedik. Almayı düşünüyorum fırsat olmadı çok güzel çalışmalar yapılabilir.

      Sil
  2. ah cnm tatlılığa bak maşallah...ne güzel olmuşlar

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Hülya hanım.. Öncelikle çok çok teşekkür ediyorum bloğumu ziyaretiniz için. Ben de hemen koştum geldim heme izleyiciniz oldum..:)) Bloğunuzu da takibe aldım..
    Allah ömürlü etsin oğlunuza maşallah diyorum. Benim de 19 yaşında bir kızım var.
    Çok çok selam ve sevgilerimle..:))

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim. Amin Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömür versin. Sevgiler..

    YanıtlaSil