14 Nisan 2013 Pazar

Yapı Ustaları Eşleme Kartları


Bir kaç gün önce Meraklı Minik Dergimize kavuştuk. Berat eşleştirme kartlarıyla ara ara oynuyor. Dergiyle birlikte verilen mahalle maketini çok beğendim. Maketi henüz yapmadık. Beratın daha fazla katılımda bulunabileceği ileri ki aylarda yapmak üzere kaldırdım. Dergiyi severek ve beğenerek alıyorum ama bu ay biraz şaşırdım 23 Nisan'ı nasıl atladılar anlamadım dergide bu konuyla ilgili hiç bir şey yok :(


Bu da Berat'ın dün sabah boyadığı araba :) ben kahvaltısını hazırlarken kendi boyadı. Yanında olmadığım zamanlarda boyaması bu şekilde :) ben hadi oğlum beyaz kalmasın her yerini boya demediğim sürece bu şekilde boyuyor. Çok da müdahale etmiyorum . 

8 yorum:

  1. meraklı minik dergisi hakkında bilgi paylaşacak mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bir bilgi istiyorsunuz? Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

      Sil
    2. meraklı minik dergisi hakkında hiç fikrim yok

      Sil
    3. Tübitak'ın çıkardığı aylık bir dergi. 3 yaş ve üstü çocuklara hitap ediyor. Dergiyi ben beğeniyorum. Seçtikleri konular güzel dergiyle birlikte verilen çıkartmalar, maketler, eşleme kartları ve oyunları da oğlum çok severek yapıyor. Dergide ki resimleri uzun süre inceliyor ve benden okumamı istiyor. Bu ay ki konuda ev - inşaat üzerine olunca daha çok ilgisini çekti.
      Fiyatı aylık 4 TL - Bir yıllık abonelik bedeli de kargo dahil 50 TL.
      Büyük şehirde yaşıyorsanız elden alma imkanınız varsa aboneliği tavsiye etmem kargoda sorun çıktığını söylüyor bir çok kişi.
      Umarım yardımcı olabilmişimdir.
      Sevgiler..

      Sil
  2. meraklı minik sayısı hala elimize geçemedi ne yazık ki.aboneyiz ama iki aydır ptt kargo sorun çıkarıyor nedense.ne güzel çalışmaları yapmışsınız.boyaması da harika kuzunun maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Boyaması güzel ben yanında olduğumda daha özenli boyuyor.
      Dergiyi Gemlik de bulmak da bende sıkıntı çekiyorum ama kargoda sorun çıktığını bir çok kişiden duyduğumdan abone olmaktan vazgeçtim.
      Sevgiler..

      Sil
  3. Maşallah Berat'a pek bir hevesli oynuyor eşleştirme kartlarıyla, benimki nefret ediyor görmek felan istemiyor eşleştirmeleri :)Boyaması da çok güzelmiş hiç taşırmamış Maşallah.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Eşleme kartlarını çok seviyor. eşleştirme, aynısını yap ve hafıza oyununu sürekli oynuyor. Boyaması güzel ama her zaman aynı olmuyor. Bazen boyamak için çok hevesli oluyor bazende sırf yapmak için boyuyor :)
      Sevgiler..

      Sil