2 Mayıs 2013 Perşembe

Çekiliş Hediyemiz Cici Çocuklar Serisi :)


İnciminci sitesinde Nezihe Hanım'ın Kutlu Doğum Haftasına Özel Kitap Çekilişinden kazandığım kitaplarımız bu gün geldi. Başta 1 kişiye hediye edecekti ama son anda 3 kişiye hediye göndermeye karar vermiş. 1. ye serinin tamamını hediye ederken 2. ve 3. yede seriden 5 kitap hediye etti. Bende 2. şanslı kişi olarak 5 kitap kazandım :) kitaplara ek olarak yine serinin boyama ve etkinlik kitabını göndermiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kitapları çok beğendim. Berat henüz görmedi :) görseydi elinden bırakmazdı. Yarın doğum günü kuzumun :) bende kitapları yarın vereceğim. Nezihe Hanım kitabımızı imzalayarak göndermiş :) Berat'ın ilk imzalı kitabı da olmuş oldu. 

4 yorum:

  1. Güzel günlerde okuyun :) Benim hediye kitap kampanyalarıma katılmadınız hiç :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Uzun süredir pek zaman ayıramıyorum internete ve bloguma gözden kaçırmışım. Paylaşımlarınızı severek takip ediyorum kampanyalarınıza da severek katılırım :) son günlerde yaptığımız çalışmaları bile kayıt edemiyorum bloguma ve çok sevdiğim blogların paylaşımlarını da düzenli takip edemiyorum inşallah haftaya bilgisayarımla daha çok vakit geçirmeye başlarım :))
      Sevgiler..

      Sil
  2. Umarım keyifle okur Berat Bey... Bu vesile ile tekrar doğum günü kutlu olsun. Öpüyorum yanaklarından.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ben çok beğendim kitapları Berat'ın da seveceğine eminim :) gördüğünde çok mutlu olacak gelmesini hevesle bekliyordu.
      Sevgiler..

      Sil