10 Mart 2013 Pazar

Çıkartmalar ile Aynısını Yap Çalışması




Meyve çıkartmaları ile aynısını yap çalışması yaptık. Neredeyse her gün bir kaç defa yaptığımız bir çalışma :) Üst sırada ki çıkartmaları ben yapıştırıyorum alt sıradakileri Berat bulup yapıştırıyor. Hem aynısını yap çalışmalarını çok sevdiğinden hemde çıkartmaları sevdiğinden en sevdiği çalışma bu :) Çoğu zaman bitirdikten sonra kendi yapıştırdıklarını tek tek çıkartıp tekrar tekrar yapıyor ta ki kağıt yırtılana kadar :)))
Her yaptığımız çalışmada kullandığımız nesneler üzerine konuşuyoruz. Bu çalışmada da meyvelerin isimlerini ve renklerini söyledik tek tek saydık :) hangi mevsimde yiyebileceğimizi konuştuk. Ağzımızın suyu akarak çilek ve kiraz için yazı bekliyoruz :))

4 yorum:

  1. yine güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.
    bu arada boğumda sizin için bir şey var bakarsınız sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.
      Mimi gördüm teşekkür ederim en kısa zamanda cevaplayacağım.
      Sevgiler..

      Sil
  2. Çıkartmalar kurtarıcı oluyor çoğu zaman değil mi bende oğluma yavaş yavaş vermek istiyorum çok güzel olmuş canım eşleştirme için kullanmanızda ayrıca şahane bir fikir :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Çıkartmaları çocuklar çok seviyor. Berat sürekli çıkartmalarla bir şeyler yapmak istiyor. Etka'nın da çok hoşlanacağından eminim.
      Sevgiler..

      Sil