26 Mart 2013 Salı

Mim

Sevgili Öğretmen Anne beni mimledi. Teşekkür ederim. Sorduğu 11 soru ve cevaplarım :)

1 - Bir masal kahramanı olsan hangisi olurdun?
- Peter Pan 

2 - Geçmişe dönebilsen neleri düzeltirdin?
- Hiç bir fikrim yok. Yapılan hatalar mutlaka vardır ama onlarda olmalıydı demek ki diye düşünüyorum daha doğrusu bu soruya nasıl cevap vermeli bilemedim pas hakkımı kullanıyorum :)

3 - En etkilendiğin film ve kitap hangisi?
- Çok fazla film izlemiyorum. Leon'u severim. Sevdiğim etkilendiğim kitap yada yazar seçmekte çok zorlanıyorum :) okumayı seviyorum çok fazla sevdiğim yazar ve kitap var.

4 - Nasıl bir annesin?
- Çocukla çocuk olan bir anneyim :)

5 - Boş zamanlarında neler yaparsın?
- Çok fazla boş vaktim olmuyor. Oğlum ve ev işlerinden geriye kalan zamanın bir kısmı bloglarıma bakmakla geçiyor :)  Örgü ve el işlerini seviyorum günde bir kaç saat televizyon izlerken yaparım.  Kitap okurum her fırsatta çorba karıştırırken bile okumuşluğum vardır :) Bunların dışında bilgisayarda oyun oynuyorum Candy Crush Saga ile uğraşanlardan biriyim :) 

6 - En sevdiğin öğretmenin adı neydi? Okulla ilgili unutamadığın bir anın var mı?
- Lise öğretmenlerimden Azra Tokdemir. İlk okuldan hatırlamıyorum şansıma çok fazla öğretmen değiştirmiştim o yüzden galiba herkesin çok net hatırladığı ilk okul öğretmeninin adını ben bilmiyorum :(
Anı olarak da aklıma bir şey gelmiyor. Eğlenceli bir eğitim hayatım oldu.

7 - Gökkuşağı renklerinden hangisi olurdun senin rengin hangisi?
- Kırmızı

8 - Evinde en sevdiğin eşyan hangisi?
- Eşyalara pek düşkünlüğüm yok. Benim için ihtiyacı karşılasın yeter ama mutfak eşyalarını severim :) her tepsi, tabak, bardak, kaşık, kase vb. benim olabilir :)

9 - Gelecek için ne düşünüyorsun, korkuların kaygıların oluyor mu?
- Gelecek güzel şeyler getirsin başka bir şey istemem :) Korku ve kaygılarım da her annede olduğu gibi oğlumla ilgili genelde.

10 - Şu an hayatındaki pozisyondan memnun musun?
Memnumun.

11 - Annen ve baban iyi bir ebeveyn mi oldular? Eksileri ve artılarıyla anlatır mısın?
-  Evet çok iyi bir ebeveyn oldular hala da öyleler. Her zaman yanımdalar. Hem anne ve baba olduklarını hissettim kurallar ve yönlendirmelerle hemde her konuda onlarla konuşabildim her şeyi paylaşabildim. Dolu dolu bir çocukluk geçirdim. Eksi olarak bir şey gelmiyor aklıma mutlaka zamanında özellikle ergenlik dönemimde :) şikayetçi olduğum şeyler vardır ama iz bırakan bir şey olmamış aklıma bir şey gelmediğine göre :)

Mim soruları çok güzel bazılarına pek cevap veremesem de keyifle cevapladım. Soruları cevaplamak isteyen herkesi mimliyorum.

2 yorum: