31 Ocak 2013 Perşembe

Sayı Çalışmaları - 1


Berat sayıları öğreneli çok oluyor ama son günlerde karıştırmaya başladı. Nedendir bilmem 3 rakamını yok etti sürekli 1-2-4 diye sayıyor :) biraz dalga geçtiğini de düşünüyorum :)  Bizde daha detaylı sayı çalışmalarına başladık. Hazırladığım bu çalışmada önce sayıların yazılışını inceleyip tekrar ediyoruz. Daha sonra Berat o sayı kadar cam boncuğu sayarak boşlukları dolduruyor. 

7 yorum:

  1. cok guzle yapmıssın. maasallah berata benımkı 3 yasında oldu ama sayılar konusunda ogrenmek ıstemıyor. ben de senın gıbı eglendırecek alternatifler denemeye calısıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Berat sayıları seviyor.Eğleneceği çalışmalarla daha da pekiştiriyoruz :)

      Sil
  2. bende bu aralar kızımla çalışıyorum.ne yaparsam yapımm çokk çabuk sıkılıyor rakamlardan .seninkide güzel fikir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Eğlenceli çalışmalarla haftada bir kaç gün sayıları çalışıyoruz. Çocuğunuz kaç aylık bilmiyorum çok erken başlamak da bence iyi değil çabuk sıkılıyor çocuklar o an anlamasa da insan ileride belli oluyor.

      Sil
  3. Her çocuğun aktif kullandığı zeka alanı farklı oluyor, bol aktivitelerle sürekli yenilenerek deneyerek zeka alanlarını keşfetmek de anne babaya kalıyor :)) kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kesinlikle katılıyorum.blogda paylaşmasak da her gün farklı konularda çalışma yapmaya çalışıyoruz.

      Sil
  4. Düğme değil canım dekorasyon için kullanılan cam taşlardan kullandık.

    YanıtlaSil