8 Şubat 2013 Cuma

Uyuyan Hayvanlar Eşleştirme Kartları


Uyuyan Hayvanlar Eşleştirme Kartları Meraklı Minik dergisinin bu ay ki sayısında verilmişti. Çeşitli hayvanların normal ve uyurken ki hallerinin gösterildiği kartlar eşleştiriliyor. Derginin bu ay ki konusu uyumak üzerine zaten. Ben kartları pvc ile kapladım. Berat'ın yırtma gibi bir alışkanlığı yok aslında ama bu şekilde daha dayanıklı oldu. Bir süre bu şekilde oynasın daha sonra ters çevirip kartlarla hafıza oyunu oynar. Kartlar üzerinden hayvanların nerede ve ne şekilde uyuduklarını inceledik. Kartlarda ki hayvanları zaten tanıyordu. Kartlar hayvanların farklı hallerini gösterdiğinden tıpa tıp aynı değil ama Berat ilk anlatımda hemen buldu eşlerini :) 



8 yorum:

  1. Maşallah Berat'a :)Pijama tasarlamayı da yaptınızmı ? Ben henüz bu ayın dergisini almadım ama alan arkadaşlar ne güzel bahsediyorsunuz :) Umarım bizde severiz bu sayıyı .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Pijama tasarlamayı yaptık. Daha önce paylaşmıştım o çalışmamızı :) dergiyi bende daha önce sürekli almıyordum artık her ay almaya çalışacağım. Güzel bir dergi. Bu ay bir de uyku tombalası verdi ama onu hiç oynamadık :)

      Sil
  2. aa evet yazmışsınız onuda :)) ben atlamışım kusura bakmayın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Estağfurullah. Meşgul Annelerin kusuruna hiç bir zaman bakılmaz zaten :)) Sürekli takip etmeye çalışsam da bazen bende kaçırıyorum paylaşımları.

      Sil
  3. Berat'a kocamaaaaaaan bir aferin. Kolay değil bu eşlemeyi yapmak.Hayvanlar aynı görünse de farklı duruşta oldukları için oldukça güç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Kartları görünce bende zor olacağını düşünmüştüm farklı hallerini gösterdiğinden :) ama zorlanmadı ilk eşleşmeyi ben yaptım sonra kendi kolaylıkla yaptı.

      Sil
  4. Türkiye de olmayı ve şu meşhur dergiden alabilmeyi siz böyle güzel güzel yazıp anlattıkça daha da çok ister oldum , Aferin sana Berat adım adım büyüdüğünü gören anneye de ne mutlu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Dergiyi almaya yeni başladım. Benimde yaşadığım yerde bulmak bazen sıkıntılı olabiliyor gerekirse abone olmayı düşünüyorum. Yurt dışına da abonelikleri var ilgilenirseniz 50 Euro (kargo bedeli dahil)

      Sil